Топло шафраново мляко
Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРГАНИА ЕМУЛСИЯ ЗА ТЯЛО С ШАФРАН 250 мл
ТЕН ДИЗАЙЪР БРОНЗАНТ HOT DESIRE 250 мл
САЛКУРА БИОСКИН ДЕРМАСПРЕЙ ИНТЕНЗИВ 100 мл
ДАМАСКЕНА НАТУРАЛНА ВОДА ЗА УСТА спрей 30 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ 200 мл
НУКС НУКСУРИАНС УЛТРА КРЕМ - ФЛУИД ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР И УСТНИ 15 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Вредна ли е лактозата?
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Шафран, Шафранов минзухар
Коментари към Топло шафраново мляко