Топли сандвичи от чеснова франзела с маслини и кашкавал
Необходими продукти:
1 франзела
100 грама кашкавал
15 маслини
5 супени лъжици зехтин
6 скилидки чесън
30 грама нарязан пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Разрежете франзелата на две части, които разделете надлъжно през средата. Така ще получите основа за 4 дълги сандвича.
Обелете скилидките чесън, намачкайте ги и смесете със зехтина. С ароматната комбинация намажете хляба. След това подредете нарязани на кръгчета маслини и поръсете с настърган кашкавал.
Изпечете сандвичите за 10-15 минути във фурната при температура от 180 градуса.
Поръсете с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: calorizator.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- 20 идеи за бързи и вкусни сандвичи - Първа част
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Мини парти хапки
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Топли сандвичи от чеснова франзела с маслини и кашкавал