Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела
Необходими продукти:
2 филии пълнозърнест или бял хляб (най-добре сух)
щипка смляна канела
2 супени лъжица настърган шоколад
1/2 супена лъжица масло
1/2 банан, нарязан на кръгчета
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в тиган, прибавете канелата и банановите парченца. Приготвяйте, докато последните потъмнеят, но внимавайте да не се размекнат прекалено. Свалете съда от огъня.
Разпределете върху едната филия хляб, поръсете с настъргания шоколад и затворете сандвича с другата. Намажете с масло от външната страна и изпечете в тиган до златисто.
Добър апетит!
Снимка: recepterra.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕН ХАМБУРГЕР В ОПАКОВКА 30884
САНДВИЧ ТОСТЕР ACADO
АГИВА КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ FRUIT SALAD ЙОГУРТ, РОЗОВА ВОДА И ШОКОЛАД + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
КАКАОВО БЛОКЧЕ КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Студено мляко с шоколад
- Вкусни идеи за весели сандвичи
- Сочен шоколадов десерт с бадемово брашно и прясно мляко
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
Коментари към Топли бананови сандвичи с масло, шоколад и канела