Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки Други сосове и подправки Топеница с червени чушки, червен лук и чесън

Топеница с червени чушки, червен лук и чесън

Топеница с червени чушки, червен лук и чесън - изображение

Необходими продукти:


  • 500 грама мариновани червени чушки
  • 4 скилидки чесън, счукани
  • 4 стръка пресен магданоз
  • 2 глави червен лук, нарязани на полумесеци
  • 150 милилитра олио
  • 100 милилитра оцет
  • 2 стръка пресен копър
  • 10 грама черен пипер на зърна
  • 1 чаена лъжичка сол
  • 1 чаена лъжичка захар


Начин на приготвяне:


Нарежете чушките, лука и ги сложете в купа. В съд налейте мазнината, оцета и сложете чесъна, черния пипер, магданоза, копъра, солта и захарта.

Разбъркайте и кипнете сместа. Прибавете я към зеленчуците и разбъркайте. Охладете и поднесете топеницата с питие по ваш избор.

Добър апетит и наздраве!

Източник: www.pasenydegusten.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиДиетиХрани и ястияЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиИсторияХранене при...ЛайфстайлБотаника