Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз
Необходими продукти:
2 броя филе от сьомга
1 стрък праз
щипка сух джинджифил
2 супени лъжици соев сос
3 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса.
Смесете в купа соевия сос с 1 супена лъжица зехтин, сложете джинджифила и щипка сол.
Мариновайте рибата в получения сос за поне час.
Нарежете праза на едро и го изпечете във фурната в продължение на 20 минути. Внимавайте да не прегори.
Налейте останалия зехтин в тиган и сложете сьомгата. След две минути обърнете от другата страна, добавете маринатата и нека рибата се приготвя още няколко минути.
Поднесете ястието със соса и запечения праз, овкусете със сол и черен пипер.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220 036855
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Сьомга с меден сос на тиган
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Сьомга на фурна с домати, маслини, соев сос и лимон
- Тарт от сьомга, краставица и манго
- Сьомга
- Сьомга с броколи, кашкавал и сметана
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
Коментари към Сьомга в соев сос с джинджифил и печен праз