Сушени маслини с подправки
Необходими продукти:
- черни маслини в саламура
- зехтин
- подправки и сушени билки по ваш избор и на вкус: смлян черен или кайенски пипер и други
Начин на приготвяне:
Изсипете маслините върху хартия, за да се подсушат леко. След това сложете в подходящ съд, напръскайте със зехтин и поръсете с подправки и билки на вкус.
Поставете в загрята до 220 градуса фурна за 5-10 минути и изключете. Оставете да престоят в нея в продължение на 6-12 часа, без да отваряте.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
ВИТ ВИТ ОХ МИКРОЛИФТИНГ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
НУКС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО - ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ - 50 мл.
СЕБА МЕД МИЕЩО БЛОКЧЕ С МАСЛИНОВО МАСЛО 150 г
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С МАСЛИНА 200 мл
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Калоферче
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Чубрица - балканска
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Карамфилово дърво, Карамфил подправка
- Посевна челебитка, Черен кимион
Коментари към Сушени маслини с подправки