Супа от раци и царевица
Необходими продукти:
1 консерва раци
1 чаша царевица от консерва
1 с. л. царевично брашно
1 чаша мляко
4 чаши месен бульон
сол, соев сос, чили - на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркайте царевичното брашно и млякото и оставете да постои. Затоплете бульона, прибавяйте постепенно към него млякото с брашното като разбърквате, докато заври и внимавайте да не се получат бучки. Добавете царевицата, раците и варете, бъркайки около 10 минути на слаб огън.
Подправете супата със сол и други подправки, сервирайте със соев сос и нарязани зелени люти чушки, накиснати в оцет.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
ПРОМОКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ПРОМОЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПРОМОПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от риба и морски продукти
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Лобстер
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Консервирана царевица (кочани)
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Хрупкави карамелизирани пуканки
- Царевична запеканка със спанак
Коментари към Супа от раци и царевица