Сос Алфредо с чесън и магданоз
Този лесен сос е идеална добавка към ястия от италианската кухня. Приготвянето му ще отнеме само 20 минути, а продуктите са за 4 порции.
Необходими съставки
Начин на приготвяне
Сложете кравето масло в тенджера и го разтопете на средновисока температура. Добавете сметаната и разбъркайте добре. Оставете да къкри 4-5 минути
Сложете в тенджерата чесъна и Пармезана. Разбърквайте енергично още няколко минуити, след което свалете от котлона. Поръсете с магданоз.
Сервирайте готовия сос към любимото си ястие. Да ви е сладко!
----
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
NURS ЖЕЛИРАНИ КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН * 60
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Отглеждане на магданоз
- Лечебни ползи от чесън
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Сос Алфредо с чесън и магданоз