Сгъстител за сосове
Необходими продукти:
100 грама краве масло
100 грама пшенично брашно
Начин на приготвяне:
Прибавете размекнатото масло към брашното. Разбийте с помощта на блендер до получаването на еднородна смес. От нея оформете малки топчета (колкото череши), които приберете в камерата за час и може да използвате.
Когато приготвяте яхния или друго течно ястие, слагайте по 2 - 3 топчета на всеки 0,500 литра вода.
Съхранявайте в камерата на хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД MEDIUM BROWN 15 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BROWN 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД DARK BLONDE 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BLONDE 30 гр.
БЕЛИТА ПЛЕКС ТЕРАПИ ШАМПОАН ПРАЙМЪР ЗА КОСА 400 мл
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Обикновен маслен крем
- Секирче, Посевно секирче, Тревен грах
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Сос Бъфало
Коментари към Сгъстител за сосове