Салата с фарфале, риба тон и моцарела
Необходими продукти:
250 грама фарфале
4 - 5 домата
200 грама риба тон консерва
100 грама маслини
125 грама моцарела
няколко листенца босилек
зехтин, сол и риган на вкус
Начин на приготвяне:
Налейте 2,5 литра вода в тенджера, сложете лъжица едра морска сол, поставете съда на котлона и когато водата заври, прибавете панделките. Нека се приготвят на силен огън, като бъркате непрекъснато, точното време следва да е указано на пакета. Отцедете течността с помощта на гевгир, сложете зехтин на вкус и оставете фарфалето да се охлажда.
След това нарежете доматите и моцарелата на кубчета, маслините и босилека на ситно, рибата намачкайте.
Смесете продуктите в голяма купа, поръсете с риган и овкусете със зехтин.
Разбъркайте. Добавете макаронените панделки и салата е готова.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ЕСЕНЦИАЛНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи капсули * 90
ПРОМОПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г 6550
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6803
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Спагети със сметана и риба тон
- Орзо с пилешко и спанак
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със зеленчуци
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
Коментари към Салата с фарфале, риба тон и моцарела