Пържен спанак с лук и орехи
Необходими продукти:
- 350 грама спанак
- 60 грама лук
- 40 грама орехови ядки
- 40 грама масло
- лимонов сок на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете спанака за няколко минути във вряща вода, след това накълцайте.
Сгорещете маслото, изсипете в него смлените Ореховите ядки, добавете наситнения лук и 30 секунди по-късно сложете и попарените листа.
Разбъркайте, подсолете, поръсете с черен пипер, ако желаете. Накрая напръскайте с лимонов сок, отново разбъркайте и свалете ястието от котлона.
Прехвърлете в чиния и да ви е вкусно!
Може да поднесе като гарнитура към пилешки хапки.
Източник: gotovim-doma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕЛЕСАН таблетки * 60
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПЮР НУТРИШЪН ЛИВЪР КОМПЛЕКС капсули * 60
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ХИМАЛАЯ ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Спаначен огретен със сирене
- Боб на фурна с домати и спанак
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Салати от булгур и спанак
Коментари към Пържен спанак с лук и орехи