Пържени хрупки с мед от глухарче
Необходими продукти:
- 200 грама обикновено брашно
- 2 яйца
- 1 чаена чаша анасон
- 1 чаена чаша масло
- олио за пържене
- домашен или купешки мед от глухарче
Начин на приготвяне:
В купа чукнете и разбийте яйцата. Към тях прибавете анасона, брашното и разтопеното масло. Направете тесто, при необходимост добавете още брашно и оставете настрана да си почине.
Разрежете на части, разточете фино и изпържете в сгорещена мазнина. Отцедете хрупките върху кухненска хартия и поднесете в чиния, гарнирани с натурален мед от глухарче.
Да ви е хрупкаво и сладичко!
Добър апетит!
Източник: www.juliaysusrecetas.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АПИХЕРБА СЛИМ 100 мл АУРИМЕТРИЯ
ХАЙЪР НЕЙЧЪР БИОМИНЕРАЛИ таблетки * 90
АЛВЕО СИЛ капсули * 60 ТИЙМПРО
Безплатна доставка за България!ФЕРОХЕРБ таблeтки * 40
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Добавки за здрав черен дроб (хепатопротектори)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Агаве
- Манука
- Тутманик
Коментари към Пържени хрупки с мед от глухарче