Пълнозърнести палачинки със сирене
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 1/3 чаена чаша пълнозърнесто брашно
- 1 чаена чаша сирене, натрошено
- 1/2 чаена лъжичка ванилова захар
- 1 чаена лъжичка бакпулвер
- 1 супена лъжица разтопено масло
Начин на приготвяне:
- Разбийте яйцата в голяма купа и добавете брашното, сиренето, ваниловата захар и бакпулвера. Разбъркайте добре.
- Разтопете маслото в тиган на средно силен огън.
- Печете палачинките за около 3-4 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят. Имайте предвид, че им е необходимо малко повече време от традиционните палачинки.
- Гарнирайте по желание и поднесете топли.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Палачинки без яйца
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Пълнозърнести палачинки със сирене