Предястие от тиквички с чесън и лук
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
100 грама брашно
1 средна глава лук
скилидка чесън
пресен магданоз
олио
сол и черен пипер на вкус
риган
Начин на приготвяне:
Измийте тиквичката, нарежете я на еднакви кръгчета.
Изрежете вътрешната част по удобен за вас начин - може да използвате подходяща чаша или просто нож.
Обелете чесъна и главата лук, сложете ги в блендер, добавете вътрешната част на тиквичката, подправките и смелете.
Към сместа прибавете брашното и разбъркайте до еднородност.
Загрейте малко олио в тиган и подредете кръгчетата от кората на тиквичката. Напълнете ги с получената смес.
Нека се пържат по около 5 - 7 минути от всяка страна.
Готовите кръгчета украсете с магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Облекчете синузита с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Предястие от тиквички с чесън и лук