Пилешки дробчета с ябълки
Необходими продукти:
300 грама пилешки дробчета
1-2 глави лук
1-2 големи ябълки
сол, пипер, захар и други подправки - на вкус
брашно за паниране
олио за пържене
сода
Начин на приготвяне:
Измийте добре дробчетата, оваляйте в сода (нека престоят 8-10 минути в нея), след това измийте, подсушете, овкусете по ваш избор и изпържете.
Нарежете лука на малки кубчета. Запържете го до златисто, като към олиото добавите щипка захар и сол.
Обелете ябълките, отстранете сърцевината със семките и нарежете на тънки парченца. След това ги оваляйте в брашно и пържете до получаването на златист цвят.
Подредете ябълките по края на чинията, в средата сложете дробчетата, отгоре изсипете запържения лук и украсете с пресен магданоз.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Диета с ябълки за 7 дни
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ползи и вреди на червения лук
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
Коментари към Пилешки дробчета с ябълки