Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини
Необходими продукти:
450 грама сирене
9 чаени лъжици зехтин
6 маслини
1/6 чаена лъжица лютивка
1 супена лъжица червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на парчета с дебелина 1,5 сантиметра.
Разрежете маслините на половина, отстранете костилките и напълнете с лютивката. След това ги забийте в сиренето. Полейте със зехтин, поръсете с червен пипер и увийте плътно във фолио.
Подредете в тава и изпечете във фурната за 15 - 20 минути при температура от 180 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО 200 мл
ВИТ ВИТ ОХ МИКРОЛИФТИНГ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
НУКС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО - ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ - 50 мл.
СЕБА МЕД МИЕЩО БЛОКЧЕ С МАСЛИНОВО МАСЛО 150 г
СЕБА МЕД ИЗМИВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С МАСЛИНА 200 мл
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Тутманик
Коментари към Печено сирене със зехтин, червен пипер и маслини