Печено пилешко месо на скара
Необходими продукти:
- 3-4 пилешки бутчета
- сок от лимон
- 1 супена лъжица балсамов оцет
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 1/2 чаена лъжичка чили сос
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Налейте в тенджера вода и заварете пилето. Прецедете, охладете месото и смесете оцета, лимоновия сок, зехтина, соевия сос, чилито и подправките в купа.
Потопете месото в сместа, загрейте скара и го изпечете за 5-6 минути от всяка страна. Поднесете с гарнитура по избор и му се насладете.
Да ви е вкусно!
Източник: www.blossomtostem.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ТРИ-БИО НАТУРАЛЕН ЕКО ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИЛОВЕ И БАРБЕКЮТА 420 мл
ПРЕСТО МОКРИ КЪРПИ ЗА СКАРА МАЛИНА И ЛИМОН * 16
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
ПРОМОСОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Това пиле е черно дори в костите, месото и органите си!
- Как да си направим дървени въглища в домашни условия?
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Месо на токачка
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
Коментари към Печено пилешко месо на скара