Печени чери домати със сос от масло с чесън и лимонов сок
Необходими продукти:
500 грама чери домати
50 грама масло
3 супени лъжици нарязан пресен кориандър
1 намачкана скилидка чесън
1/2 супена лъжица лимонов сок
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Подредете чери доматите в тава (цели или разрежете на 2 части), изпечете ги във фурната за около 30 минути, докато омекнат и се образува кафява коричка по повърхността им.
В отделен съд смесете разтопеното масло с розмарина, намачканата скилидка чесън, налейте лимоновия сок и подсолете на вкус.
С този сос залейте доматите, поръсете с кориандър и поднесете горещи с филия пресен бял хляб.
Добър апетит!
Снимка: topglobus.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ЛИКОПЕН капсули 10 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СЕВОА МАСЛО ОТ ДОМАТ 50 мл
НАТУРА ТЕРАПИ ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домат
- Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- 5 малки тайни за отглеждане на вкусни домати
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- 15 снимки на доматени дървета с огромна реколта
- Отстранете мазолите по краката с домат или смокиново листо
Коментари към Печени чери домати със сос от масло с чесън и лимонов сок