Пастет от индийско кашу и копър
Необходими продукти:
- 200 грама сурово индийско кашу
- 20 милилитра лимонов сок
- 1 връзка пресен копър
- 5 грама сол
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във вода за едно денонощие, прецедете ги през гевгир и сложете в блендер.
Смелете ги фино, пресипете в купичка и добавете солта, копъра, лимоновия сок. Разбъркайте до хомогенност, охладете и поднесете пастета върху хлебче.
Добър апетит!
Източник: www.lacuisinedebernard.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Кашу, Индийско кашу, Индийски фъстък
- Пастет от нахут с гъби и зеленчуци
- Соев пастет
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Бобен пастет с орехи
- Домашни вафли с крем от сметана, шоколад и кашу
- Пастет от печени зеленчуци с чесън и лук
- Яйчен пастет с чесън и орехи
- Пастет от риба тон и бял боб с чесън и лимонов сок
Коментари към Пастет от индийско кашу и копър