Паста с пилешки дробчета и броколи
Необходими продукти:
250 грама паста по ваш избор
250 грама броколи
400 грама пилешки дробчета
3 скилидки чесън
малка връзка магданоз
2 чаени лъжици сладък червен пипер
подправки по избор
3 супени лъжици зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете пилешките дробчета на средни по големина парчета.
Чесъна и магданоза накълцайте ситно, прибавете при дробчетата, поръсете с червения пипер, налейте зехтина и подправете със сол и черен пипер. Оставете сместа да престои 30 минути.
През това време разделете броколите на съцветия и пуснете във вряща подсолена вода за 5 минути.
Сварете пастата.
Маринованите дробчета изпържете до желаната готовност, смесете с макаронените изделия, добавете броколите. Затоплете ястието и поднесете веднага.
Добър апетит!
Снимки: ivona.bigmir.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Орзо с пилешко и спанак
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със зеленчуци
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
- Макарони с броколи, карфиол и млечен сос
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
Коментари към Паста с пилешки дробчета и броколи