Панирани пикантни маслини с плънка от сирена
Необходими продукти:
50 маслини без костилки
2 супени лъжици сирене рикота
2 супени лъжици крема сирене
2 супени лъжици чили сос
2 супени лъжици мед
1/2 чаена чаша галета
1/2 чаена чаша настърган пармезан
1/4 чаена чаша брашно
1 яйце
олио за пържене
Начин на приготвяне:
В подходящ съд смесете рикотата, крема сиренето, острия сос и меда. Разбъркайте до еднородност на консистенцията. С помощта на сладкарски шприц напълнете маслините. Може да използвате и обикновена найлонова торбичка за целта, като отрежете единия й ъгъл.
Галетата смесете с настъргания пармезан, в отделен съд разбийте яйцето, в трети изсипете брашното.
Оваляйте маслините първо в брашното, след това потопете в яйцето и завършете панировката с галетата и пармезана. Изпържете до златисто в нагорещено олио и поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БИОРИПЕЪР ДЖУНИЪР 0 - 6 години 50 мл
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл.
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
АЛОКСИ ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ 300 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.3 ТОПЪЛ ЛЕШНИК
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Рецепти за сирене пане
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Панирани пикантни маслини с плънка от сирена