Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Панирана кладница в масло

Панирана кладница в масло

Панирана кладница в масло - изображение

Необходими продукти:


  • 500 грама гъби кладница
  • 100 грама брашно
  • едно разбито яйце
  • 60 милилитра прясно мляко
  • 100 грама галета
  • 60 грама масло


Необходими продукти:


Загрейте маслото в тиган. Почистете гъбите и ги панирайте. За целта потопете кладницата първо в брашното, след това в яйцето, смесено с прясното мляко и накрая в галетата. Изпържете в мазнината, отцедете и поднесете ястието топло.

Добър апетит!

Източник: www.foodtolove.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияХрани и ястияБотаникаРецептиЗдравни съвети