Омлет с ориз по японски
Необходими продукти:
2 яйца
2 парчета шунка
100 грама ориз
1 с. л. магданоз
3 с. л. кетчуп
2 с. л. олио
Начин на приготвяне:
Сложете 1 с. л. от олиото в тиган, затоплете, прибавете ориза, 2 с. л. от кетчупа, нарязаната на ситно шунка и изпържете всичко в продължение на 5-8 минути. Разбийте яйцата в купа, овкусете със сол и пипер. Загрейте останалото олио (1 с. л.), в него сложете яйчната смес, изпържете от двете страни, навийте на руло, сложете върху ориза (напълнете рулото с ориз), поръсете с магданоз и полейте с кетчуп.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Шоколадов омлет с банани
- Кайгана - омлет по турски
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет с лук и кашкавал
- Омлет с домати, гъби и авокадо
- Омлет със сирене на фурна
- Яйчено руло с плънка от шунка, топено сирене и чесън
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
Коментари към Омлет с ориз по японски