Омлет с брашно, магданоз и чесън
Необходими продукти:
8 яйца
4 супени лъжици брашно
4 скилидки чесън
сол, вода, магданоз и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Чукнете и разбийте яйцата в купа, оставете за няколко минути.
След това постепенно прибавете брашното, бъркайки непрекъснато, за да не се образуват бучки.
Налейте малко вода, консистенцията не трябва да бъде прекалено гъста.
В нея изсипете ситно нарязаните пресен магданоз и скилидките чесън, разбъркайте.
Изпечете омлет в нагорещен тиган, подмазан със зехтин.
Може да поднесете ястието с бекон и/или салата от домати.
Добър апетит!
Снимки: eda.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Омлет Пуляр
- Рецептите на Джейми Оливър: Бърз омлет със сирене Чедър
- Омлет с пилешко месо
- Омлет с кайма и магданоз
- Омлет от нахут (без яйца)
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
- Шоколадов омлет с банани
- Омлет със зеленчуци по испански
- Омлет пица Пеперони
Коментари към Омлет с брашно, магданоз и чесън