Моркови с хрян и ябълки
Необходими продукти:
500 грама моркови
500 грама ябълки
500 грама хрян
2 супени лъжици олио
2 чаени чаши вода
2 равни супени лъжици захар
2 супени лъжици сол (с връх)
1 чаена чаша оцет (9%)
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете морковите, ябълките и хряна. Настържете на едро ренде, смесете ги старателно и разпределете комбинацията в 2 еднолитрови предварително подготвени буркана. Направете марината от водата, захарта, солта и оцета. Налейте я в бурканите и добавете във всеки от тях по 1 супена лъжица олио. Покрийте съдовете с капаци и стерилизирайте в продължение на 10 минути. След това затворете капаците и оставете салата да изстива.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРЯН + ЧЕСЪН + ВИТАМИН С + ЦИНК капсули * 30 VIRIDIAN
ВИРОНАЛ капки 30 мл ENERGY GROUP
МАСАЖЕН КРЕМ С ПРОПОЛИС 50 мл АУРИМЕТРИЯ
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ОТ ХРЯН 50 мл
МАСАЖЕН КРЕМ С ПРОПОЛИС 100 мл АУРИМЕТРИЯ
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
Коментари към Моркови с хрян и ябълки