Маслен крем за торти и сладкиши
Необходими продукти:
100 грама масло
220 грама пудра захар
40 милилитра прясно мляко
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета маслото и когато омекне, го разбийте с помощта на миксер или блендер до получаването на пухкава бяла маса. Без да спирате разбиването, постепенно добавете пудрата захар, налейте и млякото.
За да промените цвета и вкуса на получения крем, може да прибавите кафе, ликьор по избор, шоколад или друго. Подходящ е за намазване на торти, сладкиши или палачинки, също и за тяхната украса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
БЕЛУГА ДЪРВЕНА ТОРТА 70587
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ШОКОЛАДОВА ТОРТА BJ627
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА 14069
ИСО ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА ЗА РЯЗАНЕ KRU11223
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Десерт с чиа и прясно мляко
Коментари към Маслен крем за торти и сладкиши