Мариновани цели моркови с чесън и оцет
Необходими продукти:
1 килограм дребни моркови
100 грама чесън
1 литър вода
30 грама сол
50 грама захар
30 милилитра оцетна киселина 80%
Начин на приготвяне:
Обелете морковите. Ако са големи, разрежете ги по дължина на няколко части.
Бланширайте за 2-3 минути във вряща вода.
След това подредете в предварително стерилизирани буркани. Разпределете скилидките чесън в тях.
Сварете марината от водата, солта, захарта и оцета. Налейте в бурканите, запълвайки ги догоре.
Подредете ги в тенджера с вряща вода и нека се варят в продължение на 20 минути (без да затваряте). След това сложете винтови капаци и затворете.
Добър апетит!
Снимки: lakomkam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОНУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
Нов ПРОМОЛИЕРАК СЪНИСИМ КАПСУЛИ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ТЕН * 30
ГАНЧЕВ СОК МУЛТИВИТАМИН 250 мл
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЛОДОВ ЧАЙ филтър * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Локум от моркови с орехи и кокос
Коментари към Мариновани цели моркови с чесън и оцет