Макарони по френски
Необходими продукти:
400 грама макарони (всякакви)
300 грама шунка
400 грама гъби (може и замразени)
1 глава лук (немного голяма)
3 с. л. олио
100 мл сметана (10%)
подправки (сол, черен смлян пипер и каквото още предпочитате)
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно и го запържете до златисто в олиото. Добавете шунката, нарязана на парчета и пържете още малко. След това сложете и гъбите, задушете, докато станат готови. Идва ред на сметаната и подправките. Прибавете ги и оставете всичко да заври.
Сварете макароните, сложете в чиния и отгоре залейте с получения сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Орзо с пилешко и спанак
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със зеленчуци
- Талиатели с телешко месо - Бьоф Строганов
- Макарони с броколи, карфиол и млечен сос
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
Коментари към Макарони по френски