Магданозено песто с кейл, тиквени семки и чесън
Необходими продукти:
- 2 1/2 чаени чаши листа от пресен магданоз
- 1/3 чаена чаша листа от кейл /къдраво зеле/
- 1/3 чаена чаша тиквени семки, сурови
- 1 скилидка чесън
- 3/4 чаена чаша студено пресован зехтин
- 1/4 чаена лъжичка сол
- 1/8 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
- Смесете всички съставки в кухненски робот или блендер.
- Затворете плътно капака и пасирайте до сравнително гладка консистенция.
- Прехвърлете магданозеното песто в купа и го поднесете.
- Съхранявайте в хладилник в буркан с плътно затварящ се капак.
Приятен апетит!
Снимки: goodlifeeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТЕРАНОВА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА КОМПЛЕКС капсули * 50
ХАЙЪР НЕЙЧЪР УАЙС УОМЪН - МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
УРОФИТ таблетки * 120 ТОШКОВ
УРИКЛАР капсули * 30
БИОЪРТ ВИТАМИНИКА ДЕЛИКАТЕН ЛЕК КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
НовНОРМАЦЕЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отглеждане на магданоз
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Подобрете зрението си с кисело мляко и магданоз
- Обикновеният магданоз ще ви помогне срещу перде на очите
- Магданоз
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Гьозлеме (гюзлеми) със сирене, чесън и магданоз
- Сос песто от коприва и див чесън с пармезан
- За невероятните ползи от негово величество магданоза
Коментари към Магданозено песто с кейл, тиквени семки и чесън