Кростини с крема сирене и грозде
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша гроздови зърна
- 1 супена лъжица масло
- 7-8 фино нарязани филийки от франзела
- 200 грама крема сирене
- сол, риган, черен пипер
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тавичка с хартия за печене. Намажете филийките с масло, подсолете и подправете с риган и черен пипер.
Запечете ги 5 минути, охладете и намажете с крема сирене. Гарнирайте ги с гроздовите зърна и върнете обратно за 10 минути. Поднесете топли, разчупете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.havocinthekitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Грозде – състав и здравни ползи според сорта
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Кростини с крема сирене и грозде