Конфитюр от дюли с канела
Необходими продукти:
1 килограм дюли
800 грама захар
1 супена лъжица лимонов сок
2 пръчки канела
Начин на приготвяне:
Измийте старателно дюлите и ги нарежете на малки парчета. Засипете ги със захарта, налейте лимоновия сок, сложете пръчките канела и оставете да престоят така една нощ.
На следващия ден поставете съда на силен огън, докато дюлите кипнат. Тогава намалете температурата до минимум и варете около 50-60 минути или до желаната гъстота, разбърквайки.
Затворете сладкото в стерилизирани бурканчета, докато е още горещо.
Добър апетит!
Снимки: mondaydelights.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ПОЧИСТВАЩО ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 200 мл
МЕРИ ЕНД МЕЙ СЕРУМ С НИАЦИНАМИД И ЕКСТРАКТ ОТ ДЮЛЯ 30 мл
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КАРИТЕ НУТРИ ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАЩА МАСКА 200 мл
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ОСВЕЖАВАЩ ТОНИК ЛОСИОН ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 200 мл
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР МИЦЕЛАРЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 200 мл
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Дюля
- Дюля - ползи за здравето
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Паста от дюля (сладко на калъп)
- Острия бронхит ще излекувате с дюля, лук и карамфил
- Как да си приготвим лековит конфитюр от алое вера?
- Шоколадов сладкиш с орехи, кестени и дюли
- Сиропирани дюли с крем маскарпоне
- Печена патица с дюли и мед
- Кайсиево сладко с лавандула и лимон
Коментари към Конфитюр от дюли с канела