Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Коледен венец от сирена с чесън

Коледен венец от сирена с чесън

Коледен венец от сирена с чесън - изображение

Необходими продукти:

топено сирене (твърдо)

кашкавал

яйца (сварени и сурови)

чесън

майонеза

брашно

зелен лук, магданоз или друга зелена подправка

олио за пържене

количеството на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желаната големина на салатата Коледен венец

 

Начин на приготвяне:

Белите топчета

Настържете топеното сирете, към него прибавете нарязан на ситно чесън на вкус, настърганите яйца. От сместа оформете малки топчета, които оваляйте в настърган на ситно кашкавал.

 

Зелените топчета

Комбинирайте същите съставки, а готовите топчета оваляйте в ситно нарязан магданоз, зелен лук или друга подходяща зелена подправка.

 

Кафявите топчета

Тях направете от настърган кашкавал, смесен с майонеза и сурови яйца. Оваляйте в брашно и изпържете в нагорещена мазнина.

 

Остава само да "сплетете" коледния венец и да декорирате по избор.

Добър апетит и Весели празници!

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиСнимкиЛайфстайлЛюбопитноНовиниХрани и ястияДиетиСпортИсторияХранене при...БотаникаЛечения