Кокосови сърца с пълнеж
Необходими продукти:
- 150 грама парченца пресен кокос
- 1 чаена чаша кокосово брашно
- 1 чаена чаша захар
- 80 грама студено масло
- 2 и 1/2 чаени чаши обикновено брашно
- 2 леко разбити яйца
- 1/2 чаена лъжица ванилова есенция
за глазурата:
- 80 грама пудра захар
- 1 супена лъжица вода
- 1/2 чаена лъжица ванилова есенция
- червена захар или кокосови стърготини
- 1/2 чаена чаша малинов топинг без семки
Начин на приготвяне:
Сложете парченцата кокос и захарта в купата на кухненски робот, смелете ги. В друг съд разбъркайте маслото и брашната до получаването на ронлива консистенция. Добавете кокосовата смес, яйцата и ванилията. Замесете, разточете тесто с дебелина 3 милиметра и изрежете сърцевидни формички, а с помощта на по-малки премахнете средата на сладките. Наредете целите и изрязаните части в намаслена тава, изпечете на 190 градуса за 7-10 минути и ги оставете да изстинат.
Разбъркайте пудрата захар, водата, ванилията, глазирайте бисквитките с изрязаната част и поръсете с цветна захар или стърготини. Намажете останалите сърчица с топинга и слепете двата вида. Поднесете и се насладете!
Да ви е сладко!
Източник: eatingrichly.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
ХИП БИО ПЪЛНОЗЪРНЕСТА КАША - ЯБЪЛКИ И БАНАНИ С БЕБЕШКИ БИСКВИТИ 190 г 4710
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН ПЛОДОВ САПУН С ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ И БОРОВИНКА 250 гр.
СКОТИШ ФАЙН БЯЛ ТРЪН И ЧЕРЕН ПИПЕР КОМПЛЕКТ ЗА БРАДА САПУН 40 гр. + ОЛИО ЗА ПОДХРАНВАНЕ 20 мл. + ХИДРАТИРАЩ КРЕМ 75 мл. + ДЪРВЕН ГРЕБЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Кокосови сладки от три продукта
- Млечен кокосов кекс
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Лесен кокосов сладкиш
Коментари към Кокосови сърца с пълнеж