Кестени в бекон със сос терияки
Необходими продукти:
15 кестена от консерва
15 парчета бекон
1 чаена чаша сок терияки
Начин на приготвяне:
Извадете кестените от консервата, измийте ги под течаща вода. Сложете ги в дълбок съд и залейте със соса. Приберете ги в хладилника за 2 часа, нека се мариноват.
Загрейте фурната до 175 градуса.
Когато извадите кестените от хладилника, подсушете ги и обвийте всеки от тях в парче бекон. Закрепете с клечка за зъби или с помощта на конец, ако е необходимо.
Изпечете ги във фурната, докато върху бекона се образува апетитна коричка.
Поднесете със сос по избор: кисело-сладък или чили.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ДЕТОКСИКАЦИЯ
БИЕЛЕНДА КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КЕСТЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 50 мл
РУВЕНОР капсули * 50 ФОРТЕКС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КЕСТЕН 200 мл
СЕЛЕКЦИЯ ОТ ПЧЕЛНИ МЕДОВЕ ОТ ФРАНЦИЯ 60 г * 4 160083-1 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Сос Бъфало
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- При кои състояния и защо са полезни кестените
- Кестен-обикновен, Сладък кестен, Ядлив кестен
- Пълнени люти чушки с извара в бекон
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Червен конски кестен
Коментари към Кестени в бекон със сос терияки