Кашкавалки с топено сирене, чесън и сусам
Необходими продукти:
- 150 грама кашкавал
- 150 грама меко топено сирен
- 1 белтък и 2 жълтъка
- около 1 чаена чаша пшенично брашно
- лимонов пипер, сол и чесън на вкус
- сусамови семена по желание за поръсване
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала и към него добавете 1 яйце (жълтък+белтък), подправките и брашното. Замесете тесто, което приберете за 30 минути в хладилника.
След като го извадите, разточете тънко и с чаша изрежете кръгчета.
В центъра на всяко сложете по малко от топеното сирене и затворете плънката с тестото. Може да оформите като пакетчета, чувалчета, розички или както сметнете за добре.
Подредете в тава, оставяйки по-голямо разстояние помежду им. Повърхността им намажете с втория жълтък и поръсете със сусамови семена, ако желаете. Изпечете кашкавалките на средна температура за около половин час.
Добър апетит!
Източник: russianfood.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Тесто за най-вкусните пици и мекици
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Индийски сиропиран десерт Джалеби
Коментари към Кашкавалки с топено сирене, чесън и сусам