Зеленчуково пролетно смути със спанак и пшенични кълнове
Необходими продукти:
200 милилитра сок от моркови
1/2 авокадо
шепа пресен спанак
1 супена лъжица пшенични кълнове
3 стръка магданоз
1 супена лъжица лимонов сок
1 супена лъжица ленено семе
сок от 1 краставица
сол на вкус
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Сложете листата спанак в блендер, към тях добавете нарязаното на парчета авокадо, магданоза и ленените семена. Налейте сока от моркови, лимоновия и този от краставицата, подсолете на вкус и разбийте всички продукти до еднородност на консистенцията.
Разпределете освежаващата напитка в подходящи високи чаши и поднесете, поръсвайки с пшенични кълнове и кубчета лед.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРИЙН ФАРМАСИ ЕЛИКСИР ЗА УВРЕДЕНА, ИЗТОЩЕНА И БОЯДИСАНА КОСА 250 мл
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ТИЙН МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МОМИЧЕТА желирани таблетки * 50
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ТЕРАНОВА ЗЕЛЕНА АЛКАЛИЗИРАЩА СМЕС 40 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Пролетни диети за отслабване
- Пшеничен грис (семолина) – какви са ползите за здравето
- Алкална диета
- Ползи и вреди от консумацията на пшенични трици
- Ползи и вреди от консумацията на соеви кълнове
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Глухарче, Радика
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
Коментари към Зеленчуково пролетно смути със спанак и пшенични кълнове