Зеленчукови сарми
Необходими продукти:
1 кг зеле
3-4 моркова
2-3 глави лук
2 с. л. доматено пюре
2 с. л. олио
магданоз или целина
Начин на приготвяне:
Сложете зелката да се вари в леко подсолена вода в продължение на 10-20 минути. След това вземете колкото листа ще са ви необходими, оставете ги да се отцедят добре. Стъблата на листата отстранете с помощта на нож.
Пригответе зеленчукова плънка от морковите, лука, магданоза и оформете сарми. Запържете ги леко в олио, след това ги прехвърлете в тенджера, залейте с вода, сложете доматеното пюре, затворете плътно капака и поставете във фурната на слаб огън за 30-40 минути да се задушават. Докато се приготвят, поливайте от време на време със соса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Алкална диета
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Ползи и вреди на червения лук
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Карамелизиран червен лук с балсамов оцет
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
Коментари към Зеленчукови сарми