Захаросани бадеми с какао
Необходими продукти:
250 грама бадеми
250 грама захар
1 чаена лъжица какао на прах
Начин на приготвяне:
Изсипете в подходящ съд суровите бадеми, засипете ги със захарта, какаото и налейте 1 супена лъжица вода.
Поставете на среден огън.
Когато захарта започне да се топи, бъркайте непрекъснато с дървена лъжица, докато бадемите станат лъскави и напълно се покрият със сладката смес.
Тогава ги прехвърлете върху хартия за печене, разделете слепените и оставете да се охладят и да изсъхнат.
Добър апетит!
Снимки: kulray.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРОМА ЛАЙФ МАСЛО ЗА ВАНА И МАСАЖ С ПОДМЛАДЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 100 мл.
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С БАДЕМ И ВИТАМИНИ 110 мл
МЮСЛИ ОТ СИБИРСКИ КЕДРОВИ ЯДКИ 250 г VERDE VITA
АМИГОС АМИГДАЛИН B17 капсули 100 мг * 60 ДР. ГРИЙН
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
ДР. ШЕЛЕР АНТИ-ЕЙДЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ДИВА РОЗА 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бадеми - полезни и вредни свойства
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кедър
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
- Бадем
- Кои ядки ще ви помогнат да отслабнете?
- Витамин В17 (амигдалин)
Коментари към Захаросани бадеми с какао