Запечено сирене с чубрица
Необходими продукти:
300 грама сирене
150 грама масло
чубрица на вкус (може да замените с подправка по ваш избор)
Начин на приготвяне:
Разрежете сиренето на две еднакви по големина парчета.
Намажете обилно хартия за печене с масло.
Сложете едното парче сирене върху нея и поръсете с чубрица.
Увийте с хартията. Същото направете и с останалото сирене.
Сложете "пакетчетата" във фурна, загрята до 220 градуса.
След 45 - 50 минути извадете, сиренето ще се е запекло и ще е станало невероятно вкусно. Нарежете и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ ОЛЕОКАПС 2 СТОМАШНО - ЧРЕВЕН ТРАКТ И ПИКОЧНИ ПЪТИЩА капсули * 30
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ФИЛТЪР * 20 бр.
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА НОРМАЛНО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ 100 мл
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЗИМНА ЧУБРИЦА 5 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛАКС 100 мл
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПАСТИЛИ * 21
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Чубрица - балканска
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Козето сирене – особено полезна храна
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Запечено сирене с чубрица