Диня в шоколад с ядки
Необходими продукти:
1 килограм диня
200 грама шоколад
50 грама шамфъстъци или други ядки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Нарежете динята на триъгълници. Може да отрежете кората, а може и да него правите.
Разтопете шоколада на водна баня и в него потопете половината от всеки резен, за да се получи "шоколадова шапка". Поръсете я с натрошени шамфъстъци и приберете десерта в хладилника, за да стегне покритието.
Може да поръсите и с кокосови стърготини.
След това се насладете на вкуса.
Добър апетит!
Снимки: tele.ru; wclub.ru; gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
НовЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 4.8 г
ДЪВКИ ОРБИТ ДИНЯ драже WRIGLEYS
ЛАТИФОЛИА КОМПЛЕКТ ОЛИО ЗА ТЕН 100 мл + МЛЯКО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Кедър
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Студено мляко с шоколад
- Сочен шоколадов десерт с бадемово брашно и прясно мляко
- Лесен шоколадов кекс с масло
Коментари към Диня в шоколад с ядки