Глазура от бял шоколад
Необходими продукти:
2 супени лъжици прясно мляко
175 грама пудра захар
200 грама бял шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. Прибавете по 1 лъжичка мляко и пудра захар, бъркайте, докато се получи плътна смес. След това сложете останалите захар, мляко и разбийте.
Това е всичко.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Млечен десерт от грис с кондензирано мляко и шоколадова глазура
- Твърдо захарно тесто за торти - начин на приготвяне и нанасяне
- Мус с бял шоколад и манго
- Малинов кекс със захарна глазура
- Ванилов сладкиш с карамелена глазура
- Натурална глазура за декорация на сладки
- Сладки с вафлени кори и шоколадова глазура
- Захарно тесто с олио
Коментари към Глазура от бял шоколад