Глазура от бял шоколад
Необходими продукти:
2 супени лъжици прясно мляко
175 грама пудра захар
200 грама бял шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. Прибавете по 1 лъжичка мляко и пудра захар, бъркайте, докато се получи плътна смес. След това сложете останалите захар, мляко и разбийте.
Това е всичко.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Ванилов сладкиш с карамелена глазура
- Захарно тесто с яйчен белтък
- Твърдо захарно тесто за торти - начин на приготвяне и нанасяне
- Кокосов десерт с шоколадова глазура
- Шоколадова глазура за торта
- Курабийки с маково семе и лимонена глазура
- Пролетни кексчета с глазура и захаросани цветчета
- Медени сладки с глазура
Коментари към Глазура от бял шоколад