Веган топченца с лимонови корички и лавандула
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша индийско кашу
- 1 супени лъжици кокосово брашно
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 1/2 супена лъжица кокосово масло
- 1 чаена лъжичка екстракт от лавандула
- 1 супена лъжица настъргана лимонова кора
- 2-3 сушени фурми
- 1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
- щипка морска сол
Начин на приготвяне:
Застелете тавичка с хартия за печене. В блендер сложете кашуто и го смелете. Прибавете останалите съставки и разбийте до получаването на еднородна смес.
С помощта на лъжичка загребете и оформете топчета. Подредете ги върху тавичката и замразете за 15-20 минути. Поднесете, подредени в плато и поръсете с лимонови корички.
Да ви е сладко!
Източник: www.onegreenplanet.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАРМОЛИС БОНБОНИ със захар
БОНБОНИ ПРОТИВ КОМАРИ БОДИ ГАРД С ЛАВАНДУЛА 50 гр.
КАРМОЛИС БОНБОНИ без захар 75 г
КАРМОЛИС БОНБОНИ с мед 75 г
БОНБОНИ ЛУКЧЕТА ГАЛИ СТОМАХЧЕ 75 г
СЕРЕНИ - ПРО капсули * 90 BIOCLINIC NATURALS
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Домашни шоколадови бонбони
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Лавандула
- Бонбони орео с шоколад
- Веган кисело мляко
- Веган майонеза от нахут
- Орехови бонбони с тахан и канела
- Домашни шоколадови бонбони с пълнеж от крема сирене и Бейлис
- Лавандулово масло облекчава болка в ставите и заздравява кожата
Коментари към Веган топченца с лимонови корички и лавандула