Бутер спирали с бекон
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
11 парчета бекон
1 яйце
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете тестото на 11 парчета. Сложете по ивица бекон в средата на всяко от тях и навийте спираловидно, прищипвайки краищата. Намажете с разбитото яйце, използвайки четка. Нарежете бекон на малки парченца, накълцайте магданоза и ги разпределете по повърхността на спиралите. Изпечете в предварително загрята до 180 градуса фурна в продължение на около 20 - 25 минути до получаването на златиста коричка.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Банички със сирене
- Баница с лапад и сирене
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Зеленчукова пита от тиквички и моркови и млечна заливка с кашкавал и чесън
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
- Рецепти за дърпана баница със сирене
Коментари към Бутер спирали с бекон