Бургери с печени яйца и кашкавал
Необходими продукти:
- питки за бургери или друг подходящ хляб (по 2 филии за бургер)
- по 1 яйце за всеки бургер
- кашкавал или друг вид любимо сирене - по 10 грама за порция
- по желание може да добавите: домат, шунка, зелени подправки и/или друг предпочитан продукт
- форми за мъфини
Начин на приготвяне:
Чукнете яйцата във форми за мъфини и изпечете във фурната за около 10-15 минути при температура от 180 градуса.
Докато те се приготвят, настържете кашкавала. Затоплете филиите хляб. Ако използвате питки, разрежете ги хоризонтално на две части.
Готовите яйца извадете от формите и поставете между две парчета топъл хляб. Сложете и настърган кашкавал, след което запечете бургерите за няколко минути, за да се разтопи кашкавалът. Може да направите това във фурната или на тиган.
Разбира се, с плънката може да експериментирате и да добавите шунка, домат, любими подправки или каквото допълнение предпочитате.
Добър апетит!
Снимка: povarenki.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически сос за хамбургери
- Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
- Хамбургери със забулени яйца, холандски сос, авокадо и сьомга
- Картофени питки за хамбургери
- Домашни питки за хамбургер
- Пилешки бургер
- 15 бургера без питка за тези, които не могат да ги откажат, но искат да отслабнат
- Хамбургер с телешко кюфте, карамелизиран лук и гъби
- Съдържат ли хамбургерите месо? Не съвсем
- Бургери с пуешко месо
Коментари към Бургери с печени яйца и кашкавал