Брускети с масло и печен чесън
Необходими продукти:
- 1 франзела, нарязана на фини кръгчета
- 60 грама меко масло
- 1-2 стръка пресен риган
- 1-2 глави пресен чесън
- 1 лист алуминиево фолио
- сол, черен пипер, червен пипер
Начин на приготвяне:
Намажете филийките с мекото масло, отрежете капачетата на чесновите глави. Завийте ги във фолио и ги запечете за половин час във фурна, загрята на 200 градуса.
Охладете и намажете хлебните кръгчета с прясно изпечения чесън. Поръсете ги с риган, сол, черен и червен пипер. Подредете брускетите в застлана с лист пергамент тава и ги запечете в загрята фурна на 200 градуса за 5 минути.
Поднесете топли и си ги хапнете.
Бон Апети!
Снимка: eljardindelpulpo.cl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
НУРС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ЗОЯ МАСЛО ОТ ЧИА 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ПОРТОКАЛ 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
- Облекчете синузита с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Брускети с масло и печен чесън