Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Брускети с масло и печен чесън

Брускети с масло и печен чесън

Брускети с масло и печен чесън - изображение

Необходими продукти:


  • 1 франзела, нарязана на фини кръгчета
  • 60 грама меко масло
  • 1-2 стръка пресен риган
  • 1-2 глави пресен чесън
  • 1 лист алуминиево фолио
  • сол, черен пипер, червен пипер


Начин на приготвяне:


Намажете филийките с мекото масло, отрежете капачетата на чесновите глави. Завийте ги във фолио и ги запечете за половин час във фурна, загрята на 200 градуса.

Охладете и намажете хлебните кръгчета с прясно изпечения чесън. Поръсете ги с риган, сол, черен и червен пипер. Подредете брускетите в застлана с лист пергамент тава и ги запечете в загрята фурна на 200 градуса за 5 минути.

Поднесете топли и си ги хапнете.

Бон Апети!

Снимка: eljardindelpulpo.cl

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛюбопитноХрани и ястияЗдравни съветиНовиниСнимкиИсторияХранене при...ЛайфстайлДиетиБотаника