Ананасов пунш с шампанско
Необходими продукти:
1/3 ананас
125 мл сухо бяло вино
1 бутилка полусладко или сладко шампанско
Начин на приготвяне:
Нарежете обеления ананас на кубчета, сложете го в блендер, прибавете бялото вино и разбийте до получаване на хомогенна смес и пяна. След това прецедете сместа и я сложете във фризер за 1 час. Извадете след указаното време и разбъркайте с лъжица (консистенцията прилича на сладолед). Вземете подходящи чаши и напълнете 1/3 от тях с ананасовата смес, долейте с шампанско и поднесете!
Може да използвате консервирани плодове, но без сиропа.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ ЕЙДЖ ПРО КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ВИТАМИН C 30 мл 0775003
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ВИКТОРИЯ БЮТИ ОСВЕЖАВАЩ СПРЕЙ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С АРОМАТ НА МАНГО И АНАНАС 150 мл 0772005
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Ананас - ползи за здравето
- Да отслабнем с ананас
- Ананас
- Сладко от ананас
- Бромелаин (Бромелин)
- Защо ананасът кара устата ни да се възпалява?
- Пиле с ананас по хавайски
- Приложете този лесен метод за равномерно зреене на ананаса
- Студен безалкохолен цитрусов пунш
- Ориз с кокосово мляко и ананас
Коментари към Ананасов пунш с шампанско